Nejnovější recenze ze sekce Expresky
- lehké rychlé spolehlivé
používám 2 roky... supr
- výborný poměr cena/užitkovost
- osvědčená značka, zaručující špičkové výrobky
- kvalitní zpracování
s výrobky francouzské firmy PETZL mám dlouholetou zkušenost a zatím mě nikdy nezklamaly
supr presa, výborně se cvakají a velmi dobře se za ně hákuje, rozumná hmotnost... prostě klasika Petzlovky
Kvalitní expresky, lehce se klipají do nýtů
- cena, provedení
- malý výběr barev karabin a popruhů
Cena Ok, použití je výborné, nad barvou si dcera pobrečela - neladí ji to s něčím
- ľahké
Mne postačujú na lezenie na stene aj skale.
- Vše
Dobra cena.
- nízká váha, keylock systém západky a zároveň drátěná západka
- Vyšší cena
Expresky nízké váhy, avšak jejich nespornou výhodou je keylock systém a zároveň drátěná západka. Tato výhoda je ovšem vykoupena vyšší cenou. Obecně bych výrobky DMM doporučil, jejich zpracování je na velmi vysoké urovni
cena/výkon
- Parádní expresky,
- designově vyvedené,
- kované za tepla
- dobré hodnoty karabiny
- průměrná váha
Za relativně přijatelné peníze kvalitní expresky
prostě Mammut..
- Cena.
- Dostupnost.
- Výhodný set
Docela mě překvapila nízká cena, ale nebál jsem se toho vyskoušel jsem je a skutečně zatím docela drží. Cena odpovídá kvalitě danému produktu.
Dostupnost.
- Věci je dobré uvádět na pravou míru, tyto expresky nejsou "blbuvzdorné" ! Jinak jsou naprosto perfektní.
Od Singing Rock mám ostatní matroš a jsem s ním spokojen.
CT Magnum PAD 10 ks
Přidáno: 22. října 2012
(naposledy upraveno 22. října 2012)
Zakoupeno v VodaHory.cz
- Výborný vzhled
- Funkční dle očekávání
- Velmi dobré parametry pevnosti k dané ceně
- Poměrně lehké
- Myslím si, že expreskový pásek by mohl být dodáván s vyšší pevností z 22KN na 26KN jako mají karabiny.
Tyto expresky jsem si vybral pro jejich dobrou cenu, která rozhodně není na úkor jejich kvality.
Mají klasické zámky na které jsem zvyklý a dobře se s nimi pracuje. Určitě bych tento výrobek doporučil všem, kteří chtějí za své peníze kvalitu, ale nepotřebují žádné extravagantní tvary a nějakou super značku výrobce. Myslím si že mají široké uplatnění jak pro klasické skalní lezení, tak i pro lidi, kteří se potřebují jistit třeba v práci - už díky své příznivé ceně za celý set. Ničím specifickým se tyto expresky neliší, ale to je spíše plus, protože chcete to, co nejlépe funguje už léta.
- Odolnost a rozmer
- Váha
Jsou super,doporučuji
- Skvělá cena poměr/výkon.
- Velmi lehké.
- Ve smyci majil všitou gumu, která zabraňuje přetáčení.
Skvělá cena poměr/výkon.
Velmi lehké.
Ve smyci majil všitou gumu, která zabraňuje přetáčení.
- Kvalitní za výbornou cenu
- ...
Doporučuji
- vše :)
- Jsou moc hezké, mohl by vám je na skále někdo štípnout :D
bomba věc ;)
Zobrazuji 81 - 100 ze 105 recenzí « Předchozí 1...2 3 4 [ 5 ] 6 Další »